Zo draag je altijd een kreukvrij overhemd!

Ken je dat? Van die ochtenden waarbij alles lijkt tegen te zitten? Je bent door je wekker heen geslapen of hebt hem per ongeluk net even te vaak gesnoozed. Je ochtendritueel wil niet meewerken terwijl de koffie ook nog op is. En om het allemaal nog wat erger te maken moet je ook nog met een gekreukt overhemd de deur uit omdat je gisteravond helemaal vergeten bent om er eentje te strijken. Lastige ochtenden maar dat is na het lezen van dit blog gelukkig voorbij! Voor dat gekreukte overhemd hebben we namelijk een paar waardevolle tips waardoor jouw dit nooit meer hoeft te overkomen.

Strijkvrije overhemden

Om meteen maar even met de deur in huis te vallen, wist je dat er strijkvrije overhemden bestaan? Nee, wij dus ook niet tot nu! Strijkvrije overhemden zijn dus overhemden die je gewoon niet hoeft te strijken. Wanneer je deze uit de was haalt en netjes ophangt zit er geen kreukje of vouwtje meer in wanneer deze droog is. Ook na een nachtje in de kast of aan de stoel ziet een strijkvrij overhemd er nog perfect uit. Het is wel even een kleine investering maar zeg nou zelf, een investering die het meer dan waard is toch?

Netjes ophangen

Ben je toch niet overtuigd wat betreft de strijkvrije overhemden en kies je liever voor het oude vertrouwde? Je overhemd netjes ophangen kan ook al ontzettend veel schelen. Wanneer je, je overhemd meteen op een hanger hangt zal deze door de zwaartekracht al redelijk recht gestreken worden. Uiteraard zal je overhemd er niet zo strak uitzien als na een strijkbeurt maar het is wel al een stuk beter dan wanneer je, je overhemd normaal laat drogen. Je overhemd laten dragen in de badkamer schijnt ook een goede oplossing te zijn al hebben we hier zelf nog geen ervaring mee.

Vervoeren in een tas

Wil je, je overhemd ergens mee naartoe nemen en wil je dat deze de overtocht kreukvrij overkomt? Stop je overhemd dan niet nonchalant in je tas voor werk maar vervoer hem in een speciale tas hiervoor. Deze tas gaat eigenlijk in zijn geheel om jouw overhemd heen waardoor de kans op kreukels of vouwen minimaal is. Een vouwbox is een soortgelijk concept. Zowel in de auto als op de fiets als in de trein zorgt zo’n tas of vouwbox ervoor dat je overhemd nog steeds netjes is voor wanneer je het echt nodig hebt.

Geef een reactie