Je outfit voor tijdens de feestdagen!

Of je nu bij je eigen familie, je schoonfamilie of je vrienden aan tafel schuift tijdens de kerstdagen, deze dagen vragen erom om een beetje uit te pakken. Zo ook met je outfit. Natuurlijk kan je in je sweater en jeans verschijnen maar zeg nou zelf daar maak je niet echt een onuitwisbare indruk mee en dat is natuurlijk wel wat je wilt tijdens deze dagen. Daarom hebben we een aantal toffe outfits voor je op een rijtje gezet.

Strak in pak

Om meteen maar even met de deur, of in dit geval de outfit, in huis te vallen kan een pak tijdens de feestdagen natuurlijk altijd. Misschien voelt het voor tijdens een beetje overdressed maar zeker als je de deur uitgaat om bijvoorbeeld te dineren in een restaurant voldoe je met een mooi pak zeker weten aan de dresscode. Het pak kan op vele manieren gedragen worden maar de best bekende is natuurlijk met de nette broek of pantalon met een blouse of colbert. De meest bekende kleurencombinatie is uiteraard zwart en wit maar je kan met een pak zoveel meer uitpakken. Wat dacht je bijvoorbeeld van grijs en bordeaux rood of marineblauw en turquoise. Ook een ruitje, een streepje of een ander patroontje geeft je pak net even dat beetje meer. Match je pak met een paar nette schoenen of het helemaal af te maken.

Blouse met colbert

Wil je iets minder strak in pak maar wil je het geheel wel graag netjes houden? Dan is een blouse met een colbertje erop uiteraard ook altijd goed. Het fijne aan deze outfit is dat het iets meer casual is. Daarnaast kan je eventueel ook nog je colbertje uit doen als het bijvoorbeeld te warm is tijdens het gourmetten of als je na je diner nog even wat gaat drinken in de kroeg. Welke kleurcombinaties bij deze outfit het beste werken? Donkere broeken en donker gekleurde colberts zijn toch wel het mooiste tijdens de feestdagen. Op het geheel wat meer kleur te geven kan je het afmaken met een lichte blouse. Zowel sneakers als nette schoenen zijn prima met deze outfit te combineren.

Coltrui

Wil je het allemaal wat luchtiger houden? Dan is een coltrui met jeans ook prima voor tijdens de feestdagen. Zeker als je de feestdagen lekker knus thuis doorbrengt. In een coltrui heb je toch net even iets meer bewegingsvrijheid terwijl je er nog wel steeds netjes gekleed bij loopt. Voor welke kleur je het beste kan kiezen? Dat is vooral persoonlijke smaak maar als je liever geen vetvlekken of andere vlekken op je kleding wil zijn van bijvoorbeeld de gourmet of iets anders dan is donker altijd een veilige kleur.

Geef een reactie